Jobopslag

Følg os på

Vi søger en driftsleder


Vi søger en driftsleder, der kan mere end de fleste, til anlæg og grøn pleje - gerne med baggrund som have-/parkingeniør, urban landskabsingeniør eller anlægsgartnertekniker.


GreenWork har mange krævende kunder og de forventer den bedste service og højeste kvalitet. Vi både projekterer, anlægger og plejer haver og parker, primært i Nordsjælland, og vi er stolte af vores arbejdsplads og af vores fag.

 

For at stå i spidsen for driften kræver vi, at du er god i tale og skrift og har erfaring med det praktiske arbejde og er teoretisk velfunderet.


Dine arbejdsopgaver vil primært være at:

• beregne, udarbejde og følge op på tilbud

• projektadministrere opgaverne

• koordinere arbejdet med vores teams i marken

• styre drift og vedligeholdelse af vores materiel

• indkøbe materialer

• optimere arbejdstidsplanlægning


I ledelsen har vi en tydelig ansvarsopdeling, hvor vores direktør står for salg og kundekontakt, vores bogholder for regnskaber og lønninger og du for ovennævnte opgaver.


Vi er i alt 15 medarbejdere fordelt på ledelse, 3 grønne teams og 3 grå teams hver med deres team leder. Med din positive medvirken har vi ambitioner om at vækste.

 

Alle i GreenWork bidrager til et positivt og succesfuldt miljø, hvor sikkerhed, arbejdsglæde og kvalitet er i top.

 

Vil du vide mere om GreenWork så kik nærmere på denne hjemmeside, eller besøg vores Facebook-profil. Du kan også kontakte Per Carøe tel. 42 16 86 25 for detaljer om jobbet.


Har du mod på udfordringer og kan du bidrage, så send en ansøgning. Vi holder samtaler løbende og forventer jobstart senest 1. december 2020.


Send ansøgning og CV pr. mail til info@greenwork.dk, mærket "Driftsleder"Vi søger to anlægsgartnere

med speciale i plejeteknik


Vi søger to fagligt dygtige anlægsgartnere til at servicere vores gode kunder i København og Nordsjælland.


Vi både projekterer, anlægger og plejer haver og parker, primært i Nordsjælland, og vi er stolte af vores arbejdsplads og af vores fag.


For at indgå i et af vores grønne teams forventer vi, at du er teoretisk velfunderet og har stor erfaring med det praktiske arbejde. 


Vi tilbyder vores kunder et højt serviceniveau og vores grønne teams er vores ansigt udadtil, så vi forventer at du er serviceminded og god til at kommunikere både internt og eksternt.


Dine arbejdsopgaver vil primært være:

• Pasning af beplantning

• Beskæring og fældning af mindre træer

• Etablering og pleje af græs

• Grøn pleje generelt


Vi er i alt 15 medarbejdere fordelt på ledelse, 3 grønne teams og 3 grå teams. Arbejdet er varieret og giver dig mulighed for at udfordre og udvikle dig fagligt. 


Vi har en høj arbejdsmoral og et godt socialt fællesskab. Alle i GreenWork bidrager til et positivt og succesfuldt miljø, hvor sikkerhed, arbejdsglæde og kvalitet er i top.

 

Vil du vide mere om GreenWork så kik nærmere på denne hjemmeside, eller besøg vores Facebook-profil. Du kan også kontakte Per Carøe tel. 42 16 86 25 for detaljer om jobbet.


Har du mod på udfordringer og kan du bidrage, så send en ansøgning. Vi holder samtaler løbende og forventer jobstart senest 1. december 2020.


Send ansøgning og CV pr. mail til info@greenwork.dk, mærket "Anlægsgartner".


Ring til os på 4818 6969 eller send en mail til info@greenwork.dk

GreenWork ApS

Lyngevej 259, 3540 Lynge

CVR. nr. 38378899

© Copyright. All Rights Reserved