Grøn pleje

Havedesign     Anlægsarbejde     Grøn pleje     Billedgalleri     Tilbud     Jobopslag

Grøn pleje


Hvad enten du ønsker din hæk altid er nyklippet, græsset skal være velplejet hele sæsonen, eller noget helt tredje, kan vi hjælpe.


GreenWorks team af plejegartnere kan enten komme fast hos dig i aftalte intervaller, eller vi kan komme en enkelt gang, alt efter hvad du foretrækker.


Vi har et bredt udvalg af værktøj og maskiner, så vi arbejder effektivt og sikkert på alle opgaver.


Mange af vores kunder er glade for selv at gå i haven, og trækker på os til de tungere opgaver, og til rådgivning. Mens vi er hos dig giver vi gerne gode råd om beskæring eller andet der måtte have din interesse. Vore medarbejdere er venlige og imødekommende – og de har alle et højt fagligt niveau.


Kontakt os gerne og hør mere om hvad vi kan hjælpe dig med.

Se eller download

Anlægsgartnerens Plejehåndbog


Få gode råd og tips til belægninger, vanding, beskæring og græsplæner.


Klik her!

En indbydende have hjælper med hussalget


Det er det første indtryk der sælger, siges der. Og også det sidste!


For en evt. køber af et hus eller ejendom, er det vigtigt at denne ikke bliver ”skræmt” fordi huset eller ejendommens have er rodet eller tilgroet.


GreenWork er i denne situation din optimale samarbejdspartner, fordi vi kan hjælpe dig med gode indgreb i havens beplantning og andre løsninger der gør salget af ejendommen nemmere.


GreenWork har allerede et godt samarbejde med flere ejendomsmægler-virksomheder, og vi ved derfor allerede en del om, hvad der ”tæller” ved et evt. salg.


Er haven flot og velordnet, kan det have stor betydning for, om køberen vælger at købe huset. Hvis du skal sælge dit hus, kan du gøre processen lettere og hurtigere ved at give haven en kærlig hånd.


Det kan vise sig at være en rigtig god investering.


Kontakt GreenWork for at høre, hvordan din have kan få et lille løft, der efterlader et stort indtryk hos køberen.